Odiniai aksesuarai Klondike 1896

Paskelbė: Viktorija Kučevskienė
Kategorijoje Vasario 14, 2022
16 Feb / 2022

Džiaugiamės, galėdami pristatyti su pagarba ir meile odai sukurtus moteriškus ir vyriškus aksesuarus Klondine 1896 Hand Made with passion.

Klondine prekinio ženklo istorija prasidėjo Kanadoje, aukso karštligės įkarštyje tolimaisiais 1896 metais. Tūkstančiai žmonių keliavo aukso ir turtų ieškoti Klondike upės papėdėje, Jukono slėnyje. Besąlyginis nuotykių troškimas, išradingumas bei nežabotas siekis gauti „daugiau“ taikliausiai apibūdina šio ypatingai kryptingo įvykio dvasią. Būtent ši dvasia ­- tikslas siekti ir pasiekti, paskatino Klondike kurti tai, kas gyva ir aktualu šiandienai: „Natūrali aplinka. Tai, kur esate Jus, kur Jus einate, ką matote, ką jaučiate, kuo kvėpuojate“.

Klondike kūrėjų teigimu, tikrosios vertybės retai slepiasi namuose po sofa ar madingoje kavinėje gretimo kotedžo kampe. Tikrų vertybių reikia ieškoti, nebijoti žengti į naujas platybes, siekti to, kas svarbu jums.

Klondike kolekcijoms būdinga aukštos kokybės oda, tradiciniai odos apdirbimo procesai, rankinis apdorojimas. Kiekvienas kolekcijos gaminys individualus, neprilygstamas vienas kitam. Bekompromisė meilė odai yra grindžiama ypatingomis medžiagų savybėmis, nes kūrėjams oda – tai gyvenimas, turintis savitą charakterį, stilių, širdį: „oda tobula savo netobulumu (individualus paviršius, spalvų variacijų įvairovė, sudėtingumas apdorojimo procese, galiausiai – natūralios odos kvapas)“.

Klondike oda yra kruopščiai atrenkama iš Indijos galvijų. Jautrus ir atsakingas gamybos procesas perduodamas tik į specialistų rankas sertifikuotose BSCI gamyklose. Tam tikriems apdorojimo procesams taikomas REACH reglamentas. Dėl to kiekvienas jų sukurtas gaminys – tai kūrinys. Unikalus ir nepakartojamas. Jie myli savo darbą, jie didžiuojasi juo. Klondike kūrėjams sąžiningumas ir meistriškumas gamybos procese stovi lygiagrečiai su garbingo gyvenimo meistriškumu.

Taigi, įsigydami šios vokiečių kūrėjų kolekcijos pinigines, rankines, delnines, Jus:

- Įsigysite tradicinės rankų darbo technologijos aksesuarą

- Aukštos kokybės bei patvarios furnitūros aksesuarą

- Funkcionalų aksesuarą (pavyzdžiui, komfortiškai nuimamas reguliuojamas rankinės dirželis; platūs delninės skyriai, kuriuose lengvai ir patogiai tilps telefonas, piniginė, kortelinė, namų bei automobilio rakteliai (pultelis); elegantiškas įspaudas „Klondike“ su gaiviu neįkyriu prierašu „made with passion“.

- Aukštos kokybės furnitūros (užtrauktukai, sagtys, kniedės, karabinai) aksesuarą

- Su aistra ir meile pagamintą odos kūrinį

Paskutinį kartą atnaujinta 2022-02-16 12:40:43
Perskaityta 331 kartų

Palikite komentarą

0 Komentarai

(*) Privalomi laukai