Lietuviškos odinės piniginės

Paskelbė: Viktorija Kučevskienė
Kategorijoje Gegužės 25, 2018
11 Oct / 2020

Nuo šiol mūsų parduotuvėje galite įsigyti nuostabias, tautiškas, IŠSKIRTINES ir nepaprastai ĮDOMIAS lietuviškas rankų darbo pinigines su Vyčiu ir Lietuvos trispalve patraukliausiomis kainomis Lietuvoje.

-Ką dovanoti?!! Visų laikų klasikinis klausimas, tiesa?

Artėjant artimojo žmogaus eiliniam gimtadieniui arba kolegos ypatingos šventės progai skrupulingai pradedame ieškoti dovanos - kartais prabangios, kartais nebrangios, simboliškos (bet ne atsainios!). Dovana dovanai nelygu, tas tiesa. Bet, bendrąja šio suvokimo prasme: dovanų čekiai - pabodo, pakvietimai į ..... baseinus, masažus, šuolius su parašiutu..... taip pat (na, nebent dar paskutiniojo varianto nebandėte :) gerai gerai, nusileidžiam ant žemės ir grįžtam prie žemiškų reikalų). Dažniausiai norime padovanoti kažką įsimintino, šilto, jaukaus, tautiško, bet išleisti kiek įmanoma mažiau. Vartome galimų pirkinių sąrašą, klausiame forumuose specialistų pagalbos. Tuomet pasipila šimtai komentarų ir štai....pamatome vieną akį traukiančią nuotrauką, suvokiame, jog tai būtent tai, ko mums reikia! Tokios dovanos žmogus dar nėra gavęs!

Įsivaizduojame, kaip dovanos gavėjas parduotuvėje trauks savo naują dovanėlę, o visų aplinkinių žvilgsniai kryps būtent į ją! O tas saldus pasididžiavimo jausmas.....pritariate, tiesa?

 

Lietuviškų piniginių yra įvairių, tačiau visas jas vienija šie kriterijai:

a) Pagaminta su meile b) Pagaminta rankomis c) Pagaminta Lietuvoje (valio, pagaliau ne kinietiška! (nors nusikaltimas teigti, jog Kinijoje viskas prastai!))

 

Lietuviškos piniginės gali būti klasikinės su Vyčiu, modernios su stilizuoto Vyčio simbolika, su Vyčiu ir užrašu Lietuva, su Vyčiu ir užrašu Lithuania, stilizuotos su Saulės ženklu. Pirkėjui paliekama laisvė rinktis sau priimtinus inicialus. Pavyzdžiui, vieni eina iš proto dėl užrašo Lietuva, o kiti, priešingai, prašo palikti tik Vytį piniginės centre arba dešiniajame apatiniame kamputyje.

Lietuviškos piniginės gali būti pagamintos iš storos glotnios odos, Crazy Horse odos (oda lanksti įbrėžimams: įbrėžimui atsiradus jis lengvai įtrinamas pirštu), baikerių tipo kietos odos. Tokiu būdu užtikrinama, jog piniginę drąsiai galima nešioti ne vienerius metus (mūsų patarimas - nors Jūsų piniginė neplyšusi, bet jau sena (nešiojate ją kaip minimum 10 metų) keiskite NAUJA, juk ji morališkai pasenusi (ypač kai nauja kainuoja tiek nedaug!). 

Lietuviškos piniginės gali turėti dėžutės formos centinę arba klasikinį skyrelį monetoms. Tad vėlgi galite pasirinkti kaip patogiau ištraukti monetas (ypač, kai stovite prekybos centre prie kasos, reikia surinkti 78 centus, o už Jūsų "milijoninė" žmonių eilė, ir, kaip tyčia, viskas slysta iš rankų).

Kiekviena piniginė gaminama atskirai (ne fabrikiniu būdu), gamybos metu kruopščiai apžiūrimos siūlės ir detalės, vertinamas prekės lankstumas, prekinė išvaizda.  Malonu, jog skiriamas dėmėsis Jūsų perkamam aksesuarui, tiesa?Lietuviškos piniginės gali būti įvairių spalvų - ruda, juoda, žalia, raudona, mėlyna, karamelės, bordinė, mix. Jas galite derinti prie bet ko - prie rankinės, delninės, pirštinių, batų, šaliko, krepšio (jeigu, žinoma, turite polinkį į "auštosios mados saviraišką". Kita vertus - turėti lietuvišką piniginę su Vyčiu ar Saule - jau "aukštoji mada" kaip ją bepavadinsi!).

Visos lietuviškos piniginės pritaikytos Lietuvos vartotojui, tad juose puikiai telpa automobilio techninis pasas. Vieni jį nešioja su savimi, kiti ne, bet, tokių matmenų skyrelis tikrai nepakenks!

 

IŠVADA ir PATIRTIS: Lietuviškos piniginės pelnė didžiulį pirkėjų susidomėjimą, jos yra pripažintos kaip aukštos kokybės standartus atitinkančios piniginės! 100% neprašausite su tokia dovana bet kam (nebent tas kažkas nemėgs visko lietuviško, bet argi taip būna?)

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta 2020-11-10 15:28:15
Perskaityta 6015 kartų

Palikite komentarą

0 Komentarai

(*) Privalomi laukai